ajaxLoader

Korut, Rannekorut

Naisten Rannekorut

Yksi suosituimmista rannekorumuodoista, joita naiset käyttävät, on kultainen rannekoru tai kultainen rannerengas. Joitakin suosituimpia tyylejä ovat sydänrannerenkaat, viehätysrannerenkaat ja kuorirannerenkaat. Sydänrannerenkaat on suunniteltu näyttämään kaulakoruilta, ja niiden edessä on kultainen sydänkoru. Ne voidaan sitten kiinnittää yhdellä kultaketjulla tai kulta- ja hopeakoruilla.

Helmillä koristellut rannekorut ovat toinen suosittu vaihtoehto. Ne voivat koostua laajasta materiaalivalikoimasta, kuten puusta, kuoresta ja muovista. Monet ihmiset valitsevat helmillä koristellut tasapainorannekkeet, koska ne auttavat pitämään ihmisen mielen keskittyneenä elämänsä positiivisiin puoliin. Esimerkiksi kun henkilöllä on yllään kultainen rannekoru tai hurmaava rannekoru, jonka edessä on kirsikankukka, se voi auttaa häntä muistuttamaan häntä keskittymään onnellisiin kokemuksiinsa elämänsä negatiivisten tapahtumien sijaan.

Toinen suosittu vaihtoehto naisten kultaisille rannekoruille on yksinkertaiset ketjurannekkeet. Yksinkertaiset ketjurannekkeet voivat olla joko kultaa, hopeaa tai platinaa. Jotkut suosituimmista niistä, joita naiset rakastavat käyttää, ovat ne, jotka koostuvat kuutiometristä zirkoniasta, hopeasta ja kultahelmistä. Kuutiometrisen zirkonian sanotaan symboloivan onnea ja onnea, kun taas helmien sanotaan symboloivan kauneutta ja täydellisyyttä.

Rannekorannekkeet ovat myös suosittuja, ja jotkut markkinoiden suosituimmista rannekoruista ovat nykyään rannekoruja. Rannekorukorut ovat olleet olemassa vuosisatoja. Tämäntyyppiset rannekorut koostuvat pienistä metallitankista, jotka kietoutuvat ranteen ympärille. Kiinnität sitten tankoon pienen korun, joka näyttää hurmaavalta, ja se näyttää rannekorulta. Rannekoruja on monia erilaisia. Yksi suosituimmista rannekoruista on "vasarattu" rannekoru, joka on valmistettu paksusta sterlinghopealangasta.

String Bangle Rannekorut ovat myös erittäin suosittuja joidenkin naisten keskuudessa. Tämän tyylinen rannekoru koostuu sarjasta pieniä metallirenkaita, jotka lentävät toistensa läpi. Ne voidaan sitten yhdistää ketjulla, joka muodostaa yhden kiinteän ketjun. Tällaiset rannekorut ovat suosittuja ammattiurheilijoiden ja muiden paljon ulkona viettävien henkilöiden keskuudessa. Ne ovat loistava lahja henkilölle, joka pitää ulkona olemisesta ja näyttää muodikkaalta ja tyylikkäältä.

Toinen suosituista rannekorutyyleistä ovat köysirannerenkaat, joilla on paljon persoonallisuutta. Ne on yleensä valmistettu kullasta, hopeasta tai muista metalleista. Yksi suosituimmista nykyään ovat vintage-ankkurirannekkeet. Näissä ankkurirannekoruissa on ankkuriketju, joka menee kahden nahan tai kankaan väliin, ja niissä on pienet soljet, joiden avulla voit vetää niitä helposti.

On myös muita suosittuja rannekorutyylejä, kuten massiivikultaiset rannekorut, hopea- tai messinkirannekorut ja eriväriset ruostumattomasta teräksestä valmistetut rannekorut. Jotkut suosituimmista ovat "juoksu" rannekoru, "vatsa" rannekoru ja "ketjulinkki" rannekorut. Jotkut näistä ketjuista on valmistettu kullasta, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista ja muista metalleista. Esimerkiksi juoksurannekkeet näyttävät oikeilta juoksukengiltä pyöreillä lenkkeillään ja tasaisella kantapäällään. Ne on yleensä valmistettu nahasta, kankaasta tai muista kankaista.