ajaxLoader

Asusteet, Miesten Asusteet, Käsineet

Miesten hanskat

Suojaa käsiäsi kylmemmällä säällä tyylikkäillä miesten käsinevalikoimallamme. Vedenpitävät mallit vahvistetuilla kämmenillä ovat ihanteellisia lumen lapioimiseen tai aamupakkauksen poistamiseen tuulilasista. Yhdistä ne fleecevuoratun pipon tai tekoturkisreunuksen kanssa ja pidä myös korvasi lämpimänä.

Miesten nahkakäsineet, joissa on säädettävät nepparit on suunniteltu pysymään paikoillaan, kun käännät ohjauspyörää tai vaihdat vaihdetta moottoripyörässäsi. Niiden tyylikäs muotoilu näyttää komealta design-mieshuivin kanssa. Pidä kätesi ja sormesi lämpiminä, kun lähetät tekstiviestejä tai tarkistat sähköpostisi mikromokkanahkakäsineiden ja kosketusnäyttöystävällisten mallien avulla. Joustavat neulotut käsineet tarjoavat täyden liikealueen, joten miesten lompakkosi tai rahaklipsi on helppo vetää esiin, kun pysähdyt aamiaiselle matkalla töihin.

OstaTrendi:stä löydät valikoiman tyylikkäitä ja toimivia miesten asusteita kaikkiin vuodenaikoihin klassisista miesten mustista nahkakäsineistä hauskoihin lahjoihin ja vempaimiin grillaukseen, hoitoon ja moneen muuhun. Ota sateenvarjo sadepäiviä varten tai hanki aurinkolasit kaikkiin tilaisuuksiin. Lippalakit auttavat pitämään auringon poissa silmistäsi, kun kannustat joukkuettasi voittoon. Lisäksi meillä on täydellinen valikoima pukutarvikkeita, mukaan lukien solmiot, solmionpidikkeet, rusetit, taskuruudut ja paljon muuta, jotka vievät ammattivaatekaappisi uudelle tasolle.

MIESTEN DESIGNER-KÄSINEET

Upea miesten hansikaspari on elinikäinen kumppani. Suunniteltu pitämään kädet lämpiminä, ja ne tuovat myös annoksen harkittua hienostuneisuutta talvivaatekaappiisi. Löydä klassikoita, jotka on käynnistetty uudelleen rohkeilla logoilla nykyajan miehelle tai lohduta ajattomien nahkamallien tutuista. Etsitpä sitten pehmeää kashmiria, merinovillaa tai hienostunutta mokkanahkaa, kuratoitu valikoimamme tarjoaa luokkansa parasta.