ajaxLoader

Laukut, Miesten Laukut, Olkalaukut & Lähettilaukku

Uusimmat Messenger Laukut miehille

Jossain repun ja salkun välissä, miesten lähettilaukut ovat suosikkilaukku muodikkaille miehille. Valikoimassamme on erilaisia ​​tyylejä ja siluetteja, älykkäistä miesten nahkalaukkuista urheilullisiin nailonrepputyyleihin, miesten olkalaukkujen valikoimasta löytyy jotakin jokaiselle kaverityypille. Olipa se valmistettu pehmeästä pikkukivinahasta tai koristeltu Signature-logopainatuksellamme, et voi mennä pieleen OstaTrendi-lähettilaukun kanssa.

Mikä miesten Crossbody-laukku sopii sinulle parhaiten?

Miesten ylivartalokassit sopivat täydellisesti melkein mihin tahansa työmatkaan. Tulitpa sitten töihin autolla, junalla tai pyörällä, miesten crossbody- tai messenger-laukku on helppo kuljettaa mukana, jossa on runsaasti tilaa kannettavalle tietokoneelle, avaimille, tekniikalle ja paljon muuta. Poikien täydellinen crossbody sisältää harkitusti sijoitetut taskut sekä sisällä että ulkona, jotka pitävät välttämättömät asiat järjestyksessä ja käden ulottuvilla. Säädettävän hihnan ansiosta voit varmistaa juuri oikean istuvuuden. Lisäksi crossbody-laukkutyyli on ihanteellinen matkoille, jättäen kätesi vapaiksi tarttuaksesi tarvittavaan kahvikuppiin tai tarkistamaan puhelintasi liikkeellä ollessasi. Isommissa crossbody-tyyleissämme riittää nopeaa viikonloppumatkaa, kun taas miesten pienet matkalaukkumme pitävät lompakkosi, passisi ja puhelimesi turvassa lyhyillä retkillä, kuten uuteen kaupunkiin tutustumiseen.

Näytä tyylikkäältä uuden miesten lähettilaukkusi kanssa

Kun miesten design-olkalaukkusi on nyt mukana, on aika päivittää ulkonäköäsi. Miesten nahkakello on äärimmäinen sartorial-lause. Muoti kohtaa toimivuuden tällä kiillotetulla lisävarusteella, joka pitää sinut ajan tasalla ja trendissä. Miesten kengät ovat minkä tahansa asun perusta. Mokkasaappaat tyylikkäisiin lenkkareihin, jotka voidaan pukea ylös tai alas, meillä on kenkiä joka tilanteeseen. Täydennä ilmettäsi jollakin miesten takki- ja päällysvaatteistamme. Vaatipa päivä rohkeaa puffia tai klassista nahkatakkia, se on asustesi tarvitsema viimeistely.

Miesten vyölaukut ovat täydellinen kumppani

Vaikka crossbody- ja messenger-laukut tarjoavat toimivuutta ja tyyliä, et halua missata vyölaukkujen tarjoamaa lisäjoustavuutta ja yksinkertaisuutta. Nauti samasta handsfree-mukavuudesta, jonka kaikki vartalokassit tarjoavat, mutta kompaktissa muodossa vyölaukun kanssa. Käytä sitä vyötärön ympärillä, jotta saat ylimääräisen paikan puhelimen, lompakon ja avainten säilyttämiseen, tai vartalon poikki hihnareppuna, jos haluat. Nämä eivät ole vuosien takaisia ​​pakkauksia; nämä vyölaukut ovat täydellisesti trendikkäitä ja tarjoavat ihanteellisen ratkaisun välttämättömien tavaroiden piilottamiseen ilman ylimääräistä bulkkia.