ajaxLoader

Miesten Muoti, Yläosat, Paidat (Henley-pääntie)

MIESTEN DESIGNER T-PAIDAT

Miesten t-paidoista on tullut arjen oletusarvo työviikolla ja viikonloppuisin, treenatessa, hengailla ja ulkona. Ne ovat paita, johon käännyt, kun tarvitset hieman mukavuutta, ihoa vasten pehmeää kerrosta ja lempeää kosketusta, kun maailmasta tulee liikaa. Ja vaikka miesten t-paitoja voi olla monissa muodoissa, istuuissa ja valmisteissa, ne ovat olleet ja tulevat aina olemaan suosikkeja niiden helppouden ja tyylin vuoksi kaikilla tasoilla.

Miesten graafiset T-paidat. Rohkeasta painatuksesta ja logotyyleistä hienovaraisiin malleihin, uusimmalla miesten graafisten t-paitojen kokoelmallamme voit tehdä julkilausuman, jakaa intohimosi tai vain pitää hauskaa ulkonäösi kanssa - kaikki sanaakaan sanomatta.

Miesten Henley T-paidat. Vaikka miesten Henley-t-paidat suunniteltiin alun perin lähes 200 vuotta sitten Henley-on-Thamesin miehistöille, ne antavat ripauksen kiillotusta rennon ilmeeseen ja esikoulutunnelmaan, jota on mahdotonta kiistää. Käytä niitä farkkujen ja nahkatakkin kanssa syksyllä, chinojen ja peatakin kanssa talvella tai suosikkishortsesi ja -housujen kanssa koko kevään ja kesän.

Rento miesten T-paidat. Vaikka miesten design-t-paidat ovat rentoja, moderneilla istuuilla ja kankailla, ne tarjoavat ylellisen ilmeen kaikilla tasoilla.