ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Vyöt

Naisten suunnittelijavyöt

Naisten vyö antaa välitöntä kiillotusta mihin tahansa asuun. Vaikka se saattaa tulla jälki-ajatuksena, vyö on yksi vaatekaappisi tärkeimmistä osista. Itse asiassa sinulla pitäisi olla muutama naisten suunnittelijavyö eri väreissä ja tyyleissä. Klassisista nahkavyöistä ja ohuista vyöistä lumoaviin ketjuvyöihin löytyy jotain jokaiseen sartoriaaliseen tunnelmaan! Jos ajattelet monipuolisuutta, älä missaa käännettäviä hihnojamme. Signature-printtimme toisella puolella ja kiinteää nahkaa kääntöpuolella, löydät kurkottavasi sitä päivästä toiseen.

Mikä naisten vyö sopii sinulle?

Aloita vyömalliston rakentaminen ajattomalla naisten nahkavyöllä. Kysy ensin itseltäsi, minkä väristä nahkaa käytät useimmin (lisätietoja alla!). Musta ja ruskea ovat välttämättömiä, mutta tarjoamme myös valkoisia, laivastonsinisiä ja muita sesongin sävyjä. Päätä seuraavaksi, kuinka haluat käyttää vyötäsi. Naisten vyötärövyöt tai mekkovyöt istuvat vyötärölläsi ja sopivat parhaiten kevyiden mekkojen tai bleisereiden kiristämiseen, kun taas naisten farkkujen vyöt istuvat lantiollasi ja korostavat rennon ilmettä. Lopuksi, mieti pieniä yksityiskohtia, jotka erottavat vyösi. Laiha vai leveä? Hopean tai kullan sävyinen solki? Kohokuvioitu vai sileä nahka? Monien tyylikkäiden vaihtoehtojen ansiosta löydät varmasti täydellisen vyösi OstaTrendi:stä.

Kuinka sovittaa naisten vyö muiden asusteiden kanssa

Naisten vyön tulee sopia muihin asusteisiin, erityisesti kenkiisi. Tutustu naisten kenkävalikoimaamme löytääksesi sandaaleja, tennareita, korkokenkiä ja saappaita, jotka täydentävät vyötäsi. Kun kaikki lisävarusteesi ovat samaa sävyä, se osoittaa huolellisen huomiosi yksityiskohtiin. Täydennä päästä varpaisiin lookiasi upealla laukulla. Meillä on lähes loputon valikoima tyylikkäitä laukkuja, jotka auttavat sinua kantamaan päivän.