ajaxLoader

Kengät, Naisten Kengät, Tossut & Tohvelit

Tossut

Pukeudu muodikkaaseen mukavuuteen upeilla tossuilla. Etsitpä sitten tyylejä, joita voit käyttää kotonasi tai sovittaa yhteen vapaa-ajan vaatekaappisi kanssa, tulet rakastamaan näiden kenkien ulkonäköä ja tuntumaa. OstaTrendi:n vaihtoehdot ovat rajattomat satiinista ja tekoturkista kashmiriin ja fleeceen!

Haluatko kengät, jotka liukuvat vaivattomasti? Etsi pukeutuvia venekenkiä, joissa on koristeita, kuten tupsuja ja yksityiskohtia pyöreässä kärjessä. Sisustuksen keinotekoinen leikkausvuori lisää viihtyisyyttä ajattomaan tyyliin. Yhdistä shortsien tai farkkujen kanssa vuodenajasta riippuen saadaksesi todella kootun rennon kokonaisuuden.

Syksy- ja talvikuukausina tohvelit ovat juuri sitä, mitä tarvitset lämpimimmäksi. Pyöreän suljetun varpaan ja tekoturkissisäosan ansiosta ihailet kuinka helppoa on pysyä tyylikkäänä ja samalla suojata jalkojasi kylmältä säältä. Voit myös valita saappaat, joiden yläosassa on alasvedettävä tyyli ja vampissa pompon-solmio vieläkin muodikkaampaa tyyliä varten!

Valmistaudu mukavaan iltaan sohvalla, kun valitset shearling-vuoratut alushousut, joissa on ruudullinen päällinen, joka lisää rentouttavan tunteen. Vampissa olevat pomponit antavat kengillesi näkyvämmän ilmeen, kun taas pyöreän kärjen yksityiskohdat tekevät kengistä tyylikkäämmän.

Etsitkö huipputyylistä balettityyliä? Löydät balettiasuntoja, jotka sopivat täydellisesti kotona tai sen ulkopuolella käytettäväksi. Valittavana on kaikkea kaapelineulosta ja eläinkuvioista, joten löydät varmasti makuusi parhaiten sopivan tyylin.

Kun haluat uskomattoman valikoiman tossuja, selaa OstaTrendi:n vaihtoehtoja jo tänään!