ajaxLoader

Naisten Muoti, Mekot, Midimekot

NAISTEN MIDI-MEKOJA

Klassinen pituus kaikissa uusimmissa ulkoasuissa, uusin midi-mekkomallistomme kattaa muodon mukautuvan, rennon viikonlopun työhön ja häihin sopivaan. Naisten midi-mekoilla, jotka tekevät pukemisesta itsellesi - ja tilaisuuteen - yksinkertaista, voit luoda lookin kappaleilla, jotka tarvitsevat vain upean kenkäparin ja asusteet, ja vietä päivääsi tyylikkäästi.

Pitkähihaiset Midi-mekot. Pitkät hihat ja polven alapuolella oleva helma, klassisia muotoja, neutraaleja sävyjä, tummia sävyjä ja tuoreita printtejä.

Smocked Midi-mekot. Vartaloa määrittävällä smokkipuvulla, uusin naisten rennon midi-mekkokokoelmamme ja paljon muuta luovat naisellisia siluetteja, jotka liikkuvat kanssasi. Pituudet, jotka kuorivat polvea ja laiduttavat vasikkaa, kokoelmamme ilmentää helppoutta ja tyyliä.

Midi Cocktail -mekot. Kun naisten rennot midi-mekot eivät vain kelpaa, mutta "tilaisuuden look" on vähän liikaa, cocktailmekko on täydellinen ratkaisu.

Midi-häävieraspuvut. Rakastatpa sitten ripaus kimaltelua, satiinin hohtoa, muutamia hyvin sijoiteltuja leikkauksia tai ylellistä samettia, OstaTrendi:n naisten midi-mekoilla voit luoda juhlallisen lookin, joka on ainutlaatuisen omasi.