ajaxLoader

Miesten Muoti, Uimapuvut

Miesten uima-asut

Pidät sitten klassisista miesten uimahousuista tai haluat tehdä tyylikkäitä roiskeita rannalla saavuttuasi, OstaTrendi:stä löydät tarpeisiisi sopivia miesten uima-asuvaihtoehtoja.

Aivan oikein – miesten suosikkivaatteesi lisäksi tarjoamme myös miesten uimapukuja kaikenlaisissa malleissa. Tiedämme, että voi olla ylivoimaista valita näin laajasta valikoimasta, joten olemme koonneet muutamia vinkkejä ostokokemuksesi yksinkertaistamiseksi. Lue eteenpäin saadaksesi tietää, kuinka valita oikea uimapuku sinulle.

Sinun uintityylisi

Jos valitset uimahousut yleiskäyttöön, muista, että miesten uima-asut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden irtautua tavallisesta ulkoasustasi. Kokeile kirkkaampia värejä tai kokeile hienoa printtiä. Pidä hauskaa sen kanssa ja anna uimapukusi ilmaista persoonallisuuttasi.

Mikä on suunnitelma, mies?

Oletko lähdössä rantalomalle, vai aiotteko tehdä kierroksia paikallisessa uima-altaassa? Aiotteko viettää suurimman osan ajasta aaltojen murskaamiseen tai rentoutumiseen cabanan alla? Kaikki nämä asiat kannattaa ottaa huomioon valitessaan uimapukua.

Urheiluharrastukset

Eri urheilulajit vaativat erilaisia ​​uima-asuja. Mukautetut uimahousut sopivat hyvin, olitpa sitten varpaissasi avovesiuinnissa tai triathlonin harjoittelussa. Niiden tyylikäs siluetti minimoi vastuksen ja lisää nopeutta.

Surffaajien (riippumatta siitä lainelaudalla tai bodyboardilla) ja melalautailijoiden tulisi aina valita Board Shortsit, joissa on pidemmät sisäsaumat. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän kattavuutta, kun saavut paikalleen… ja pyyhit pois.