ajaxLoader

Kengät

Kengät

Kun vaatekaappisi tuntuu heikolta, sinun ei tarvitse ostaa kokonaan uutta asua – tarvitset vain uudet kengät. Ripaus väriä, muutama ylimääräinen tuuma tai rento ja rento look on helppo saavuttaa, kun etsit jalkineita, jotka sopivat jo olemassa oleviin asuihin. Löydät useita vaihtoehtoja kengänkiertosi uudistamiseen saappaista ja lenkkareista pumppuihin ja tennareihin.

Ennen oli, että talvi oli saappaiden aikaa. Ei enää. Polvi- tai nilkkurit ovat muodikkaita ympäri vuoden. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa turkisvuorauksesta mustaan ​​nahkaan tai olkaimet, soljet tai solmiot. Yhdistä ne sukkahousujen kanssa talvella tai mene paljain jaloin helteeseen – hyvät saappaat ovat jokaisen muotimalliston peruselementti.

Asunnot ovat tarpeeksi monipuolisia käytettäväksi toimistossa tai kaupungissa. Tupakointiassut, mokasiinit ja venekengät sopivat hyvin housujen kanssa ja luovat rennon ja vaivattomasti siistin ilmeen. Voit pukea asujasi kokeilemalla teräväkärkisiä kenkiä, joissa on eläinkuvio tai korkeampi kantapää. Nahka – rusetilla tai soljella – on loistava korostus pukuun tai mekkoon, ja siinä on tarpeeksi houkuttelevuutta käytettäväksi useammin kuin muutamana päivänä viikossa.

Etsitkö täydellistä kenkäparia toimistoon? Pumput ovat klassinen tapa asustella ja olla varma henkilökohtaisesta tyylistäsi. Valitsetpa tikkakorkokengät tai nilkkaremmit, voit luottaa siihen, että pari pumppua lisää asuusi pizzeria.

Mitä tulee mukavuuteen, lenkkarit ovat listan kärjessä. Nilkka- ja kaarituki ovat välttämättömiä aktiiviseen elämäntapaan. Ja niin monissa värikkäissä tyyleissä ja malleissa on paljon vaihtoehtoja – olitpa sitten treenaamassa tai menossa töihin.