ajaxLoader

Kengät, Miesten Kengät, Sandaalit

MIESTEN SANDAALIT

Sandaalit tehtiin hauskanpitoon auringossa, rantabummina ja tyylikkäinä. Sandaalivalikoimaamme kuuluvat varvastossut, liukusandaalit, kalastaja- ja jokisandaalit, urheilufani-sandaalit ja stringit. Älä huoli, kulta: olemme kaikki rantapoikia näissä ikuisissa kesäklassikoissa. Muista tarkistaa rentouttavien jalkineiden valinnat ja monet tyylit maksimoidaksesi ja rentoutuaksesi.

Miesten varvastossut

Varvastossut, sellaisina kuin ne tunnemme, ovat peräisin Japanista. Nämä Zori-nimellä tunnetut sandaalit nousivat Yhdysvalloissa rantakulttuurin kasvun myötä 1950- ja 1960-luvuilla. Edelleen rantavaatteiden vakiona varvastossut ovat ihanteellisia myös kuumille kesäpäiville puistossa, firman BBQ:ssa tai vain laiskotellen kotona. Löydä täydelliset siistit cargo-shortsit ja kuljet polun rannalle ja flippaat korkealla tyylillä. Ole valmis surffaamaan ja uima-altaaseen joissakin uima-asujen huippumerkeissä. Meillä on upeat graafiset t-paidat, jotka imartelevat varvastossukävelyäsi pitkin rantaa.

Miesten Slide Sandaalit

Liu'uttavat sandaalit liukuvat sujuvasti jaloillesi, jotta pelin jälkeinen fiilis on rento. Istu katsomaan kohokohtia tai nappaa popcornia ja pakene suosikkiohjelmasi jaksolla näissä takapotkuklassikoissa. Slide sandaalit sopivat täydellisesti uima-altaalle tai treenin jälkeiseen suihkukävelyyn. Liukua mukavuuteen urheilullisilla shortsilla tai housuilla täydentääksesi sandaalisi loistoa. Yhdistä rento lookisi upeilla graafisilla t-paidoilla. Ennen kuin ryhdyt liukusandaaleihisi, muista tutustua uima-altaiden ja rannan parhaisiin uima-asuihin. Jos liukusandaalitoiminta liukuu takaisin jalkakäytävälle, valmistaudu kalifornialaisista unelmahousuista.

Miesten Fisherman & River Sandaalit

Nämä Fisherman-sandaalit tarjoavat tukevan, tukevan lähestymistavan sandaalityyliin. Kiinnitä nämä jalkoihin ja olet valmis vesiurheiluun, rantatoimintaan tai kävelyyn polulla. Fisherman-sandaalit antavat sinulle kengän vahvuuden ja sandaalin hengittävyyden. Nämä lämpimän sään suosikki sandaalit ovat todella kalastajan ystävä. Soita klassisiin cargo shortseihin täydentääksesi ilmettäsi. Lisää kekseliäisyyttä yhdellä tai useammalla upealla graafisella T-paidallamme. Jos sandaalit johtavat järveen, jokeen tai uima-altaaseen, valmistaudu parhaimpiin saatavilla oleviin uima-asuihin. Jos sandaalit johtavat todennäköisemmin ravintolaan tai maalaisklubille, kaivaa nämä: miesten vapaa-ajan housut.