ajaxLoader

Miesten Muoti, Yläosat, Golfpaidat

Miesten golf- ja poolopaidat

Joskus klassikot ovat klassisia syystä. Mikään ei todista sitä paremmin kuin ikoninen poolopaita. Ajattoman istuvuuden ja välittömästi tunnistettavan nappilistan ansiosta OstaTrendi miesten poolot ovat ajatonta tyyliä ja modernia mukavuutta. Historiaan juurtuneet ja edistyksellisimmillä, mukavimmilla kankailla päivitetyt OstaTrendi-poolopaidat ovat sinua varten loistavasti istuvina ja klassisina. Kerrostele ne peruspaitojen, uuden hupparin tai collegepaidan kanssa tai käytä niitä yksinään saadaksesi erottuvan tyylin ja helpon, urheilullisen tunnelman.

Etsitpä sitten kiinteitä poolopaitoja tämän topin pukeutumiseen tai haluat klassisia raitoja, meiltä löydät ne. Kirkkaat kärjet ja vintage, yliopiston inspiroimat raidat tekevät tästä klassisesta tyylistä pop, ja löydät laajan valikoiman värejä. Perusvaatteista ja neutraaleista uusiin sesongin sävyihin, meillä on kaikki etsimäsi väriset poolopaidat jokaiseen tapahtumaan. Kokeile uutta poolopaitaasi miesten farkuilla, kuten skinny-farkuilla, Athletic fit -farkuilla ja ohuilla farkuilla saadaksesi rennon ilmeen, tai khakihousuja ja chino-housuja pukeaksesi sitä hieman.

Koska valmistamme pooloja kahdesta erilaisesta kankaasta, voit saada haluamasi ulkoasun (ja tuntuman). Perinteisemmän ilmeen saamiseksi valitse hyväksi havaittu pique-puuvillaneula. Jersey-neulottu slub-kangas luo rohkean teksturoidun ilmeen, ja joustava puuvilla liikkuu kanssasi täydellisen mukavuuden takaamiseksi. Yksityiskohdat, kuten tuuletetut helmat, brodeeratut rintalogot, rintataskut ja paljon muuta, korostavat tätä klassista tyyliä moderneilla ominaisuuksilla, jotta näytät hyvältä ja tunnet olosi vielä paremmalta. Ne on valmistettu pehmeistä kankaista ja tärkeistä yksityiskohdista luomaan klassisen urheilullisen tunnelman, johon voit luottaa riippumatta siitä, mitä olet tekemässä.

Poolopaidat ovat monipuolinen ja helppo lisättävä vaatekaappiisi. Ne sopivat tyypilliseen rentoon ulkoasuasi muutaman tason ylemmäksi, ja niitä voidaan käyttää kaikkialla toimistosta luokkaan ja illanviettoon kaverien kanssa. Yhdistä uusi poolosi muiden miesten paitojen ja toppien, kuten t-paitojen, villapaitojen, takkien ja villapaitojen, kanssa luodaksesi haluamasi kerroksisen ilmeen, tai käytä sitä erillisenä toppina OG-tyyliin, josta emme voi saada tarpeeksemme. Varaa tärkeitä miesten paitoja, kuten nappipaitoja, graafisia t-paitoja, t-paitoja ja paljon muuta, jotta voit luoda haluamasi ilmeen milloin haluat.