ajaxLoader

Kengät, Naisten Kengät, Platform Kengät

Naisten alustakengät

Alustakengät eivät ole juuri palanneet – ne eivät koskaan lähteneet. Kenkien harrastajat ovat rakastaneet alustakenkiä vuosikymmeniä, ja hyvästä syystä. Naisten alustat antavat sinulle haluamaasi pituutta hieman enemmän tyylillä kuin tavallisella kantapäällä, jolloin voit viedä minkä tahansa asun ulkoasun – pukeutuneesta rentoon – uudelle tasolle.

Alustakorkokengät

Kun haluat lisätä jalkojasi, alustakorko voi tarjota sinulle tyylikkään, seksikkään lookin, jonka haluat – samalla kun saat ylimääräisen tuuman tai kaksi ylimääräistä tasoa kantapään etuosassa. Yhdistä korkokenkäsi farkkuihin, jotta saat hieman enemmän itsevarmuutta rennossa ilmeessä, tai yhdistä ne ammattimaiseen asuun, joka auttaa sinua kohoamaan toimistossa.

Platform sandaalit

Lämpimän sään tullessa alustasandaalit ovat täydellinen tapa esitellä uutta pedikyyriäsi samalla, kun ne antavat jaloillesi tyylikkään ja keveän ilmeen. Yhdistä alustasandaalit shortseihin, hameeseen tai housuihin ja rokkaa itsevarman tunnelman kanssa, kun nautit auringonsäteistä.

Platform tennarit

Alustalenkkarit ja -saappaat antavat haluamasi korkeuden ja pitävät sinut maassa. Yhdistä lenkkarit tai tossut farkkuihin tai shortseihin luodaksesi rennon ilmeen.