ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Käsineet

NAISTEN PYÖRÄILYKÄSINEET

Jos olet sellainen ratsastaja, joka pitää ajamisesta, sinun kannattaa hankkia pari pyöräkäsineitä. Monet ratsastajat pitävät pyöräkäsineitä välttämättömänä kaikenlaisessa ratsastuksessa. Ajatpa sitten yhden mailin tai 100 mailia, käsineistä on vain hyötyä. Kaikki käsineet eivät kuitenkaan ole yhtä luotuja. On pyöräilykäsineitä, jotka on tarkoitettu erityisesti lämpimän sään ajoon, pyöräilykäsineitä talveen ja käsineitä lievään syksyyn. Pyöräilyhanskat voivat olla tuulen- ja vedenpitäviä. Heillä on jopa käsineet erityisesti maastopyöräilyyn tai maantiepyöräilyyn. Sanomattakin on selvää, että ratsastajat voivat helposti omistaa useita hansikkapareja, jos he ajavat usein eivätkä anna sään sanella ajaessaan.

Maastopyöräilykäsineet peittävät usein koko sormen. Tämä auttaa suojaamaan sormia ulkonevien harjojen osumiselta. Maastopyöräilykäsineet on usein optimoitu maksimaalista pitoa varten, mutta joissakin on pehmuste kämmenessä, mikä lisää mukavuutta ajon aikana. Käsineet alamäkeen maastopyöräilyyn ja enduro-ajoon ovat myös lisäsuojaa rystysissä. Näin ratsastajat voivat alamäkeen luottavaisemmin. Maastopyöräkäsineet on rakennettu kestävämmiksi. Tämä johtuu siitä, että kun ajajat törmäävät polkupyöriinsä, heidän käsineet eivät repeydy yhtä helposti.

Maantiepyöräkäsineiden tarkoitus on olla kevyitä ja mukavia. Näissä käsineissä on usein pehmuste kämmenessä mukavuuden lisäämiseksi, ja niissä käytetään kevyitä materiaaleja hengittävyyden parantamiseksi. Maantiepyöräkäsineissä on puolisormirakenne, joka lisää hengittävyyttä, joten ajajat voivat ajaa satoja kilometrejä ilman, että heidän kätensä kuumenevat. Pehmuste kämmenessä voi vaihdella mallin mukaan, ja premium-käsineissä on tiheämpi pehmuste, joka on mukavampi pidemmillä matkoilla.

Kylmällä säällä tai epätoivotuissa sääolosuhteissa ajettaessa on olemassa monia erilaisia ​​pyöräilykäsineitä, jotka poistavat kylmän reunan käsistäsi. Päiviin, jolloin on leutoa tai kylmää, käytettävissä on tuulenpitävät pyöräilykäsineet, jotka suojaavat käsiäsi ankarilta tuulilta. Nämä käsineet ovat hieman paksummat kuin tavalliset pyöräilykäsineet, ja niiden päällä on tuulenpitävä suoja, joka pitää kätesi lämpiminä. Kun lämpötila laskee lähemmäs pakkasta, talvipyöräilykäsineet ovat suosikkikäsineitäsi. Nämä käsineet ovat paljon paksumpia kuin tuulenpitävät pyöräilykäsineet, mutta ne voivat olla tilaa vievällä puolella. Vedenpitävät pyöräilyhanskat sopivat täydellisesti sateessa ajamiseen. Jos olet sellainen ratsastaja, joka ratsastaa sateessa tai paistossa, sinun kannattaa hankkia pari näitä. Kaikki nämä käsineet ovat kokosormen pyöräilykäsineitä ja siirtävät kosteutta pois pitämään kätesi kuivina.