ajaxLoader

Kengät, Naisten Kengät, Lenkkarit

Lenkkarit

Jokainen vaatekaappi tarvitsee laajan valikoiman tennareita. Hyvä pari on täydellinen kumppani jalkojen mukavuuteen tai huippumuotiin. Olipa kyseessä korkeat tai matalat topit, juoksukengät tai slip-ons, lenkkarit ovat avainasemassa minkä tahansa asun varustamisessa.

Jos haluat tyylikkään lookin, aloita tummilla väreillä tai kuvioilla. Musta, ruskea tai jopa hopea ovat upeita värejä hillittyyn ilmeeseen. Korostaaksesi sitä, ajattele kontrasteja. Kumipohjaiset nahkavarpaat tai mokkanahkainen kiiltonahka erottavat sinut joukosta. Soljet ja vetoketjut ovat toinen tapa varmistaa asemasi jalkineiden fashionistana.

Korkeat topit pitävät sinut muodin edellä. Kiinnitä ne tiukasti kääntääksesi päät, äläkä katso taaksepäin. Tarranauhat ovat futuristinen ja funky tapa näyttää hyvältä, varsinkin kun ne yhdistetään metallinappien tai kirkkaiden värien kanssa. Äläkä unohda wedge-lenkkaria – ne ovat loistava lisä mihin tahansa asuun ja ovat täydellinen yhdistelmä rentoa ja tyylikästä.

Perinteisemmän ilmeen saamiseksi matala yläosa on oikea tapa. Nämä kengät sopivat ihanteellisesti löhöilyyn tai kävelyyn kaupungissa, ja ne ovat pakollisia kevätkauden kenkiä. Jätä ne löysäksi tai sido ne tiukasti – joka tapauksessa käytät klassikkoa.

Kuntosalilla on tärkeää saada nilkkatuki ja paksu pehmuste jalan ja maan välissä. Hyvän iskunvaimennuksen omaavat tennarit ovat välttämättömiä polvien hoitamiseksi, erityisesti kovassa stressissä. Ja niin monista eri väreistä ja materiaaleista valmistettuja hyviä lenkkejä ei ole vaikea löytää.

OstaTrendi tarjoaa uskomattoman valikoiman tennareita. Löydät suuren valikoiman eri kokoja, tyylejä ja värejä. Muista myös tutustua laajaan valikoimaan saappaita, pumppuja ja asuja!