ajaxLoader

Laukut, Miesten Laukut, Lompakot

Miesten lompakot

Yksi esine, joka pysyy muodissa ja jota kaiken ikäiset ja elämäntyyliset miehet käyttävät laajalti, on lompakko. Olitpa sitten sitä mieltä, että lompakkosi on välttämättömyys tai lisävaruste, monet malli- ja materiaalivaihtoehdot voivat auttaa sinua löytämään juuri oikean vaihtoehdon, joka sopii elämäntyyliisi.

Millaisia ​​tyylejä on saatavilla miesten nahkalompakoihin?

Lompakoita on saatavana useissa kangas- ja nahkamalleissa, mukaan lukien bifold, kolminkertainen, korttikotelot, henkilöllisyystodistukset, pitkät lompakot ja ketjulompakot. Perusnahkavaihtoehto on bifold-muotoilu. Tässä kompaktissa tyylissä on kaksi paneelia, joissa on korttipaikat ja suurempi avoin tasku seteleille. Kolminkertainen rakenne on hyvin samanlainen, paitsi että siinä on kolme paneelia. Kortinhaltija- ja ID-nahkalompakot ovat samanlaisia ​​kuin bifoldit, paitsi että niissä on korttipaikat, joissa ei ole taskua seteleille. Joissakin kortinhaltijoiden tyyleissä on kiinnitetty rahaklipsi. Pitkää nahkalompakkoa kutsutaan myös clutch-tyyliksi, ja se muistuttaa perinteistä bifoldia tai kolminkertaista lompakkoa, mutta on pidempi ja suurempi. Ketjutyyli voi olla mikä tahansa malli, ja siinä on vyöhön tai housuihin kiinnitettävä klipsi ja lompakkoon liitetty pitkä ketju. Löydät myös muita erikoislompakkoja.

Mistä materiaaleista miesten lompakot on tehty?

Monet miesten lompakot on valmistettu nahasta. Tämä perinteinen materiaali kestää hyvin ja sitä on saatavilla useissa klassisissa väreissä. Kankaasta valmistetut mallit voivat olla sopivia ja kestävät paremmin sään kuin nahkaa. Saatavilla on myös alumiini-, metalli- ja hiilikuitukortteja.

Missä väreissä miesten lompakot on saatavilla?

Jotkut miesten lompakoiden klassiset värit ovat musta, ruskea, harmaa ja laivastonsininen. Nämä neutraalit sävyt toimivat hyvin useiden muiden vaatteiden värien ja tyylien kanssa ja voivat olla loistava valinta minimalistiselle miehelle. Muita värivaihtoehtoja ja kangaskuvioita on saatavana rohkeana korostustuotteena, ja ne voivat tehdä lompakon yhdistämisestä asuun helppoa.

Mikä on RFID-suojattu lompakko?

Lyhenne RFID tarkoittaa radiotaajuustunnistusta. Radiotaajuustunnistus mahdollistaa luottokortin käytön asettamalla se lukijan lähelle, eikä korttia tarvitse pyyhkäistä. Vaikka tällä tekniikan edistyksellä on lukemattomia hyödyllisiä sovelluksia, se on myös avannut varkaille mahdollisuuksia rakentaa omia piilotettuja skannereita. RFID-suojatut lompakot on suunniteltu estämään nämä ei-toivotut skannaukset, ja niitä on saatavana nahasta, alumiinista, hiilikuidusta ja metallista. Suurin osa perinteisiin lompakoihin saatavilla olevista tyyleistä on saatavana myös RFID-estovaihtoehtoina.