ajaxLoader

Miesten Muoti, Ulkovaatteet, Bleiserit

MIESTEN PUKUTAKIT & LIIVIT

Jos olet liikkeellä oleva mies, tulet rakastamaan miesten bleiserien ja pukutakkien kokoelmaamme. Tarvitsetko rentoa tai ammattimaista asua? Ei hätää, meillä on laaja valikoima värejä ja tyylejä. Voit löytää hyvin istuvan bleiserin tai pukutakin ilman vaivaa. Halusitpa sitten rohkean ilmeen tai perinteisemmän kokonaisuuden, löydät kaiken tarvitsemasi täältä OstaTrendi:stä.

Mitä eroa on miesten bleisereillä ja pukutakkeilla?

Voi olla hämmentävää selvittää ero miesten bleiserien ja pukutakkien välillä. Pukutakki valmistetaan yhteensopivista mekkohousuista (samasta kankaasta), joten voit muotoilla koko puvun. Pukutakit ovat yleensä muodollisempia kuin bleiseri, koska siinä ei ole niin paljon yksityiskohtia. Miesten bleiseri on sekoitus urheilutakkia ja pukutakkia, eikä se sisällä yhteensopivia mekkohousuja. Kokeile rentoa lookia bleisereillämme jo tänään!

Kuinka käyttää miesten liiviä?

Tietysti voit käyttää liiveä siihen sopivan pukutakkin ja housujen kanssa 3-osaisen puvun kanssa, mutta entä jotain arkisempaa? Kokeile liiveä valkoisen napin päällä ja yhdistä takaisin farkkuihin saadaksesi rennon ilmeen. Varmista vain, että paita istuu hyvin ja liivi istuu tiukasti. Jätä liivin viimeinen nappi irti ja yhdistä farkkuihin tai chinoihin. Kääri hihat tai lisää ulkoasua lisäämällä solmio!

Voinko käyttää bleiseriä farkkujen kanssa?

Ehdottomasti! Jos haluat tyylikkään rennon lookin työhön, happy houriin tai treffi-iltaan, näytät upealta tummissa pesufarkuissa ja bleiserissä. Lisäksi se on helppo koota!

Ovatko miesten pukuliivit tyylikkäitä?

Ehdottomasti! Ne on yleensä varattu muodollisempiin tilaisuuksiin, mutta oikeaan tapahtumaan näytät hyvältä! Muista, että tämä on ylimääräinen kerros, joten sinun kannattaa varata se kylmempiin kuukausiin syksyllä ja talvella.