ajaxLoader

Korut, Nilkkakorut

Nilkkarannekkeet tuovat odottamatonta tunnelmaa mihin tahansa asuun. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kappale hurmaamalla voi lisätä vivahteen boheemista, kun taas herkkä kultainen tai hopeinen nilkkarannekoru kohottaa ilmettäsi vaivattomasti.

Keväällä säällä nilkkarannekoru täydentää täydellisesti naisellista boho-hametta tai flirttailevaa hi-lo-helmamekkoa ja lisää vaivatonta mutta tyylikästä silausta asuisi. Valitse jalokivi nilkkakoru saadaksesi huolettoman ilmeen.

Nilkkarannekkeet ovat täydellinen asuste lomakeskukseen. Yhdistä heidän kanssaan uusimpien uimapukutyylien kanssa tai suosikki ranta- tai kesämekkosi kanssa, niin saat asuisi lisää pomppia.

Jopa viileämmällä säällä nilkkarannekkeet voivat lisätä ulkoasuasi katseenvangitsijaa. Yhdistä ne hihansuut farkkuihin tai lyhennettyihin housuihin, jotta saat rennon ilmeen ylimääräisen hauskanpidon. Yhdistä kaksi tai kolme samaan nilkkaan saadaksesi lisää kirkkautta päivääsi.

Nilkkarannerenkaat ovat todella ainutlaatuinen koru, joten ne ovat loistava lahja elämäsi erityiselle naiselle tai tytölle. Jos haluat antaa koruja lahjaksi, mutta sormus tai kaulakoru on mielestäsi liian henkilökohtainen, nilkkarannekoru on täydellinen valinta.