ajaxLoader

Naisten Muoti, Alaosat, Hameet

HAMEET

Klassisista pikkumustista mekoista näyttäviin hameisiin naisten mekkokokoelmamme tuo naisellista tunnelmaa vaatekaappiisi. Tämä tyylikäs mallisto sisältää myös hameita, jotka sopivat täydellisesti suosikkitoppeisi pukeutumiseen, sekä nykyaikaisia ​​haalareita, kun haluat todella tehdä kohtauksen.

Suunniteltu vaivaton eleganssia ajatellen, naisten mekkokokoelmamme on täynnä vaatteita, joita haluat käyttää joka päivä. Valitse rento osista, jotka on valmistettu hieman joustavasta kankaasta, jotta saat loma-vaikutteisen asenteen ympäri vuoden. Huomioi vartaloa imartelevia yksityiskohtia, kuten kääreetuosat, kumpuilevat kimonohihat ja itsekiinnittyvät vyötärövyöt. Valittavana on laaja valikoima pituuksia, etsitpä sitten reipasta maksimekkoa tai lyhyempää hametta. Rohkeat printit ja kirkkaat värit antavat mallistoon iltaan sopivaa tyyliä, mikä helpottaa siirtymistä suoraan työpöydältä illallisjuhliin.

Mitä tulee klassisiin vaatekaappierotuksiin, naisten hameita on vaikea lyödä. Arjen glamouria varten pidempi hame - kuten midis- ja maxis - on täydellinen. Laskostettu kangas auttaa niitä liikkumaan kauniisti, kun taas jalan sivuhalkiot antavat sinulle entistä enemmän joustavuutta. Näitä hameita on saatavana useissa eri väreissä ja printeissä, monikäyttöisistä yksinkertaisista sävyistä näyttäviin eläin- ja kukkakuvioihin. Varo lisättyjä verkkokerroksia saadaksesi iltavalmiuden. Hamemallistomme sisältää myös useita pituuksia mihin tahansa lookiin. Ota rennosti joustavilla kangasosilla tai lisää asennetta denimillä.

Sisäänrakennetuilla housuilla haalarit ovat vakavasti moderni versio klassisesta juhlamekosta. Haalarimallistomme sisältää täyspitkiä ja leikattuja kappaleita. Kelluvat leveät lahkeet tuovat siluettiisi 70-luvun vaikutteita, kun taas vyötärönauhat ja halterneck-kaulukset tasoittavat figuuria. Ne on valmistettu erilaisista materiaaleista, pehmeästä ja joustavasta trikoosta jokapäiväiseen käyttöön kevyeen kreppikankaaseen juhlavalmiin vaikutelmiin. Kirkkaat jalokivisävyt, hienovaraiset neutraalit sävyt ja tunnuskuviomme tuovat lisää luonnetta tähän jo ennestään imartelevaan kokoelmaan.

Etsitpä sitten jotain siroa ja hienostunutta tai leikkisää ja pörröistä, naisten mekko- ja hamekokoelmamme tekee varmasti vaikutuksen. Löydä täydellinen Plus One täältä.