ajaxLoader

Naisten Muoti, Mekot, Maxi Mekot

POLVIPITUTTAVAT MEKOt

Pidä klassikko polvipituisilla mekoilla osoitteessa #WB. Jokainen tämän kokoelman kappale on leikattu kauniisti istumaan, joka tuntuu räätälöidyltä, mikä tekee hienostuneesta tyylistä vaivatonta. Näissä polveen osuvissa mekoissa on hillitty ja klassinen ilme. Tästä muokkauksesta löydät sopivan jokaiseen tilaisuuteen istuvista työmekoista juhlamekkoihin, joissa on levenevät hameet.

Kuka sanoi, että hienovaraisuus ei voi olla silmiinpistävää? Tästä tyylikkäästä mallistosta löydät kappaleita, jotka kääntävät päätä ja säilyttävät hillittyyn tyyliin. Tutustu toimistoon sopiviin mekoihin, kuten imarteleviin tuppimuotoihimme, jotka kietoutuvat vyötärönä. Hienostuneissa sinisen, mustan ja lilan sävyissä ne voivat siirtyä suoraan hallituksen kokouksesta happy houriin. Erikoistilaisuudet vaativat juhlamekot, ja tapahtumavalmiisiin tuotteisiimme kuuluvat hohtavat hameet, jotka näyttävät upeilta tanssilattialla, ja muotoon istuvat leikkaukset, jotka tasoittavat käyriäsi.

AINUTLAATUMAT KORISTUKSET KOROSTAVAT POLVIPITTEITÄ MEKOJAmme

Cocktail- ja juhlamekkomme ovat hienovaraisen hienostuneisuuden lopullinen ilmaus. Yksivärisiä kappaleita täydennetään leikkisillä yksityiskohdilla, kuten röyhelöhelmillä, kelluvilla hameilla ja rohkeilla pääntiellä. Varo tekstuurikontrasteja, kuten satiinisia helmiä ja koristeita, sekä kukkaisia ​​pitsipeitteitä. Tonaaliset printit lisäävät ripauksen kuviota häiritsemättä hillittyä värimaailmaa. Täysin vuorattu, ne peittyvät kauniisti ja tuntuvat mukavilta koko yön.

Löydät tästä kokoelmasta runsaasti yksivärisiä mekkoja. Loppujen lopuksi jokainen White House Black Market -mallisto on juhla mustavalkoisen tyylikkäästä yksinkertaisuudesta. Monipuolisuus on avainasemassa, joten muokkaus on ripoteltu myös hienovaraisilla sävyillä, kuten kuninkaallinen sininen ja poskipuna. Helppo varustaa, ne voidaan muotoilla useilla eri tavoilla. Yhdistä sukkahousujen ja korkokenkien kanssa, kun menet toimistoon, tai pehmennä housujasi istuvalla neuletakilla tai puserolla, kun soitat videopuheluita kotoa. Luonnollisesti myös tämän kauden kuumimmat vedokset näkyvät luettelossamme. Odotettavissa on suuria kukkasia, leikkisitä eläinkuvia ja geometrisia kuvioita.