ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Aurinkolasit

Naisten aurinkolasit istuvat ja tasaisemmat

Oikeiden aurinkolasien valitseminen ei ole kovin yksinkertainen tehtävä. Kyllä, voit seisoa ja kokeilla aurinkolaseja jonkin aikaa ja pistää kasvojasi peilin eteen nähdäksesi, miltä ne näyttävät sinussa. Tai voit varustautua tiedolla siitä, mitkä aurinkolasit imartelevat kasvotyyppiäsi, jotta voit olla paremmin valmistautunut ostamaan parin, joka pysyy paikoillaan kasvoillasi ja myös tasaisempia.

Ensin määritä kasvosi muoto. Yleisimmät ovat sydän, pyöreä, neliö ja soikea. Sydämenmuotoiset kasvot (kapea leuka ja leveä kulmakarva) näyttävät upeilta kehyksissä, jotka auttavat pidentämään kasvojasi. Kokeile lentäjä-, kissansilmä- ja pyöreitä kehyksiä. Pyöreät kasvot voivat hyötyä aurinkolasien kehyksistä, jotka kaventavat kasvojasi ja tarjoavat tasapainoa. Vaihtoehtoina ovat neliön muotoiset, retro-suorakulmio tai suorakaiteen muotoiset aurinkolasit. Neliönmuotoiset kasvot sopivat täydellisesti kurvimpiin sävyihin, kuten lentäjä, kissansilmä ja pyöreät kehykset. Soikeat kasvot sopivat käytännössä mihin tahansa tyyliin, joten valitse pois! Ja nämä ovat tietysti vain ohjeita. Valitse mikä saa sinut tuntemaan olosi parhaaksi, niin näytät parhaalta.

Suojaa silmäsi tyylillä

Yksi helpoimmista lisävarusteista tyylikkääseen kokonaisuuteen on aurinkolasit. Parin tai kaksi aurinkolasia on elintärkeä: ne eivät vain suojaa silmiäsi auringolta, vaan ne tarjoavat myös tiettyä mystiikkaa. Polarisoitujen linssien valitseminen voi auttaa suodattamaan valoa ja mahdollistaa näkemäsi kuvan olevan terävämpi ja selkeämpi. Suojaa silmiäsi auringon haitallisilta säteiltä UV-suojaavilla aurinkolaseilla.