ajaxLoader

Miesten Muoti, Ulkovaatteet, Takki

MIESTEN ULKOPUOTTEET

Pue päällysvaatteesi OstaTrendi:n miesten takeilla ja takkeilla! Ylimääräistä tyyliä ja mukavuutta, joka erottuu varmasti joukosta, miesten takkivalikoimastamme löydät kaikki tuotteet, jotka tarvitset pukeutumiseen tehdäksesi vaikutuksen kaikissa tilanteissa. Etsitkö monipuolista takkia? Tutustu peatakkivalikoimaamme, joka voi auttaa sinua muuttamaan ilmettäsi arkisesta muodolliseen helposti. Pue se yksinkertaisen T-paidan päälle farkkujen kanssa saadaksesi rennomman ilmeen. Käytä sitä housujen ja nappikiinnityksen kanssa lisätäksesi hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä.

Kerro asussasi, kun käytät OstaTrendi:n bomber-takkia. Yhdistä yksi nahkaisista bombertakeistamme ohuiden mustien farkkujen, T-paidan tai hupparin ja tennarien tai saappaiden kanssa. Jos haluat käyttää bomber-takkia töissä, yhdistä se chinojen tai housujen ja kauluspaidan kanssa. Jos olet ulkoilutyyppi, selaa kestävien ja kevyiden tuulitakkien valikoimaamme. Pysy kuivana ja suojassa elementeiltä seuraavalla vaelluksellasi tai juokse, kun käytät jotakin tuulitakeistamme – saatavilla vihreänä, mustana, laivastonsinisenä ja monessa muussa.

Mutta kun tuulitakit eivät riitä, jokaisen miehen kaapissa tulisi olla myös laadukas sadetakki. Selaa valikoimaa OstaTrendi-sadetakkeja, jotka eivät ole vain vedenpitäviä, vaan myös vedenpitäviä, kun joudut seuraavaan sadekuuroon. Löydä valikoima ponchoja, jotka juhlistavat suosikkiurheilujoukkuettasi, jotta voit pysyä kuivana katsomossa.

Harvat miesten takit on pakattu yhtä paljon asennetta kuin nahkatakki. OstaTrendi tarjoaa laajan valikoiman nahkatakkeja, jotka vaihtelevat muodoltaan ja kokoltaan, jotta jokainen mies voi saada tämän monipuolisen klassikon osaksi vaatekaappiaan. Yksi ikonisimmista nahkatakkityyleistä on biker-takki – leikattu, epäsymmetrinen takki, joka on suunniteltu antamaan pyöräilijöille mahdollisuuden nojata polkupyöränsä päälle ilman, että kiinnikkeet tunkeutuvat vartaloon. Löydä nahkatakkeja, joissa on klassinen D-tasku ja käänne, jotka vievät tyylisi uudelle tasolle. Irrottaudu perinteisestä mustasta nahkatakista ja tutustu nahkatakkeihimme viileässä karamellivärissä, joka sopii hyvin yhteen täysin valkoisen asun kanssa.

Ole luova miesten takkien suhteen, kun kokeilet jotakin OstaTrendi-farkkutakeista. Denimtakit sopivat erinomaisesti ulkovaatteeksi syksyllä tai talvella. Kerrostele takki kylminä kuukausina tai pue se yksinkertaisen T-paidan päälle mukavaan syyspäivään. Yksinkertaisemman ilmeen saamiseksi yhdistä vaaleampi farkkutakki valkoiseen T-paitaan ja tummiin farkkuihin tai mustiin housuihin. Tee ulkonäöstäsi hieman hienostuneempi, kun pujotat farkkutakin napin päälle kauniilla solmiolla ja chinoparilla. Yhdistä bisnes ja työvaatteet ja kokeile farkkutakkiasi mukavien housujen ja kiiltojen mekkokenkien kanssa.

Jos haluat rennomman ja hillityn ilmeen, erota farkkutakki suosikkihupparillesi, joka on asu, jota voit käyttää tapaamaan ystäviä lounaalla, mutta näyttäen silti muodikkaalta. Pidä huppari yksinkertaisena neutraaleissa väreissä ja kuvioissa, jotta ulkoasu pysyy yhtenäisenä. Jos haluat välttää pukeutuvan talvitakin käyttämistä, kerrostele farkkutakki villapaidan tai vaatekaappisi flanellin päälle.

Mutta jos etsit miesten takkia, joka voi pitää sinut lämpimänä kylminä kuukausina, kokeile jotain OstaTrendi-puffer- tai tikattua takkia. Aseta kevyt puffitakki parkan tai puvun alle aamumatkallesi, jotta sinun ei tarvitse uhrata tyyliä mukavuuden vuoksi. Kokeile hieman kestävämpää puffitakkia, jossa on huppu, jotta olet valmis talvisäälle. Ole muodikas puffitakkisi kanssa ja tutustu kirkkaisiin väreihimme, jotka antavat asullesi lisäpopulaatiota.

OstaTrendi:stä tiedät, että löydät kaikki vaatteet, joita tarvitset jokaiseen vuodenaikaan ja kaikkiin tilaisuuksiin. Muista ostaa koko vaatevalikoimamme ja muut välttämättömät tavarat kaikkiin perheesi vaatekaappitarpeisiin. OstaTrendi:n miesten takit ja takit ovat täydellinen lisä päällysvaatekokoelmaasi. Löydä kaikki tarvitsemasi asusteet OstaTrendi:stä ja vie ulkoasu kokonaan uudelle tasolle!