ajaxLoader

Asusteet, Miesten Asusteet, Kellot & Rannekellot

MIKSI VARUSTETTA KELLON KANSSA?

Useimmiten miehet epäonnistuvat asusteiden hankkimisessa. Jollain tapaa tämä on ihan ok. Mutta tässä on asia, menetät valtavan tilaisuuden nostaa alkua. Katsos, kello voi tuntua turhalta älypuhelimen aikakaudella, mutta se ei ole sitä. Vaikka puhelimesi voi suorittaa kellon toiminnon, se ei voi anastaa majesteettia.

Miesten kello toimii edelleen statussymbolina ja muodin täytyy olla. Kun menet yrityksesi kokouksiin, tuntuuko sinusta koskaan siltä, ​​että sinulta puuttuu jotain? Todennäköistä on, että kello antaa ammattimaisen ilmeen juuri sen kiillotuksen. Luonnollisesti, jos aiot saada muodin valtaistuimen takaisin älypuhelimesta, sinun on noudatettava muutamia sääntöjä maksimoidaksesi kellosi.

Hyvä asia pitää mielessä kellojen kanssa on sovittaa metalli yhteen muiden korujen kanssa. Jos olet naimisissa tai käytät sormuksia joka tapauksessa, harkitse hopean yhdistämistä hopean, pronssin ja kullan kanssa samalla tavalla. Ristiriitaiset värit voivat usein häiritä, joten pidä silmällä, mitä yhdistät toisiinsa. Ja muista kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, sillä solmioklipsisi tai kalvosinnapit voivat pilata ulkonäön, jos olet sopinut hyvin, mutta unohtanut ne.

Kellon säännöt

Joten haluat maksimoida tyylisi, vai mitä? Olet onnekas, koska he ovat melko suoraviivaisia. Sinun on pidettävä mielessä kolme luokkaa olevia sääntöjä: tilaisuudet, materiaalit ja kasvotyylit. Aloitetaan tilaisuudesta.

Oletko menossa black tie -tapahtumaan? Ajattele yksinkertaista ja hillittyä. Mustan solmion pointti on keskustelu, joten sinun tulee olla varovainen pukeutua hyvin, mutta ei äänekkäästi. Tämä sama sääntö koskee lisävarusteitasi. Kyse on hienovaraisuuden täydentämisestä sen tuhoamisen sijaan. Kun pukeudut työasioihin, on hyvä olla hieman näyttävämpi. Tukeva kello (isompi profiili, räikeämpi) on ehdottomasti se, mitä haluat, koska se antaa vahvan kuvan sinusta. Vapaa-ajalla vaatteesi voivat olla äänekkäämpiä, joten älä mene kellon yli. Voit käyttää laajempaa valikoimaa malleja, jotka voivat muuten olla häiritseviä liike- ja muodollisissa tapahtumissa.

Materiaalit antavat kelloille kiiltoa, mutta sinun on oltava varovainen sen suhteen, mitä käytät tiettyihin tilanteisiin. Black tie kellojen tulee aina olla tummia, ja harkitse mustaa nahkaranneke. Et voi ottaa riskiä puhaltaa katsetta pois millään kevyemmällä tai äänekkäämmällä. Kun valitset liiketilaisuuksiin, kulta tai hopea metalli on mennä. Se on näyttävää kommunikoida tilasta, mutta se ei saa olla niin koristeellinen, että sen käyttäminen muuttuu järjettömäksi. Rento asukokonaisuus mahdollistaa mielenkiintoisemmat muodot ja värit, jotka tulevat muovin, metallin, nahan jne. sekoituksista.

Kellotaulut ovat ylivoimaisesti vähiten tärkeitä, mutta sinun tulee silti pitää ne mielessä. Voit valita analogisen tai digitaalisen. Muodollista ja mustaa solmiota varten sinun on käytettävä analogista kelloa. Mutta varmista, että se ei ole liian suunniteltu, koska se voi silti häiritä. Kun käytät kelloa työasioissa, kumpi tahansa on kunnossa. Koristeelisemmat analogiset kasvot voivat olla hyväksyttäviä päivän tapahtumien luonteesta riippuen. Samoin digitaaliset kasvot ovat tulossa suositummiksi älykellon nousun myötä, joten tyyliä vastaavasti. Casualilla voit tehdä kuten haluat, kunhan se ei ole ristiriidassa!

Älykellot

Älykellot ovat varmasti tulevaisuutta. Ne muodostavat pariliitoksen älypuhelimiesi kanssa, ja niitä on kutsuttu puetettaviksi. He voivat tehdä sen, mitä kello voi tehdä, ja enemmän. Tämän kehityksen ansiosta sinulla voi olla uusia tyylivaihtoehtoja. Vaikka älykellon käyttäminen black tie -tilaisuuksissa on yleensä keinotekoista, kannattaa ehdottomasti harkita sellaista liiketoiminnassa. Ne ovat erittäin toimivia, ja niissä on usein ohjelmisto, joka muuttaa kellon kasvot näyttävämmäksi tai hienovaraisemmaksi.

Joissakin älykelloissa on myös irrotettavat hihnat, jotta ne sopivat paremmin tilaisuuteen. Tätä silmällä pitäen, joskus pohjahihna ei ole hyvä päivinä, jolloin sinun täytyy olla ulkona. Löydät urheiluhihnoja, joissa on eri materiaalia, joka sopii paremmin pelipäivään.