ajaxLoader

Miesten Muoti, Alaosat, Shortsit

SORTSIT MIESTEN

Shortsit, shortsit ja lisää shortseja! Trendien luominen helteessä voi olla vaikeaa, mutta olemme täällä tehdäksemme siitä sinulle hieman helpompaa. Meidän shortsit sopivat täydellisesti päivääsi auringossa. Oletpa sitten menossa kokkailemaan tai viettämään hauskaa päivää rannalla, miesten shortsit sopivat tarpeisiisi. Tarjoamme erilaisia ​​tyylejä, kuten kiristysnyöriä, chinoshortseja ja jopa uimahousuja eri väreissä, jotka vievät sinut läpi kevään ja kesän. Yhdistä shortsimme suosikkipaitaasi paitakauppamme kanssa ja viimeistele looki tyylikkäillä tennareillamme. Lisäksi lämpöä säätelevien, kosteutta siirtävien shortsien avulla on vielä helpompi pysyä viileänä, kun sää lämpenee.

Mitkä shortsit ovat tyylikkäitä miehille?

Shortsit ovat loistava tapa näyttää tyylikkäältä keväällä ja kesällä sään lämpeneessä. Shortsit ovat tyylikkäitä useissa eri väreissä, mukaan lukien tummansininen, khaki, valkoinen ja musta. Tai katso ruudullinen kuvioita, jos olet rohkea. Farkkushortsit ovat myös tyylikkäitä, joten tarkista jokainen farkkupesu ja istuvuus, olipa se ahdistunut tai ei. Muuten chino-shortsit ovat aina klassinen perusvaruste missä tahansa kaapissa.

Minkä pituisia shortseja minun pitäisi käyttää?

Miesten shortsit ulottuvat yleensä joko polven yläpuolelle tai alapuolelle henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen. Cargo-shortsit ovat yleensä pidempiä, kun taas muut tyylit, kuten farkku-, chino- ja khaki-tyylit, putoavat polven yläpuolelle. Tyylivalikoimamme vaihtelee yleensä 6-10 tuuman välillä.