ajaxLoader

Miesten Muoti, Ulkovaatteet, Liivit

Pukeudu miesten liiviin! Tutustu OstaTrendi-liivien valikoimaan – ajattele rentoja, työvalmiita, erikoistilaisuuksia ja kylmän sään tyylejä.

Voit liittää liivin päivittäiseen vaatekaappiisi – se lisää välittömästi uuden kerroksen kiinnostavaan asuun. Pidä se rentona t-paidan ja farkkujen kanssa, jotka on yhdistetty johonkin klassisista tyyleistä – ajattele denim-, tikattu- tai fleeceversiota. Tällä hetkellä trendi? Deconstructed Hoodies ovat uusi versio arkiliiveistä. Varaa suosikkivärejäsi ja muutama kuvio, josta saat hauskan kierteen.

Pidä toimistosi vaatekaappisi jokainen kerros ammattimaisena. Pidätkö klassisista väreistä? Siellä on paljon neutraaleja sävyjä, jotka toimivat useiden asujen kanssa. Kokeile viileää, villapaitaa tai napillista tyyliä. Onko kalenterissa erityinen tilaisuus? Etsi sitten sopivat erottimet tilaisuuden arvoiseen liiviin. Kokeile kankaita, kuten samettia, saadaksesi uutta päivitystä. Viimeistele looki lempihousuillasi, nappeilla avattavalla paidalla ja mekkokengälläsi.

Pysy lämpimänä viileämpinä kuukausina liivin kanssa. Bleiserin tai miesten takin kanssa tai ilman, neuleliiivi auttaa sinua tuntemaan olosi yhtenäisemmältä. Ota talviviikonloppu vastaan ​​fleece-, untuvapehmusteella tai keinonahkaliivilla. Taisteletko elementtejä vastaan? Etsi vettä hylkiviä ja kosteutta siirtäviä hakkeja, jotka auttavat pitämään sinut kuivana.

Löydä miesten liivit useissa eri malleissa ja väreissä. Osta miesten liivejä ja muita miesten vaatteita osoitteessa OstaTrendi.