ajaxLoader

Asusteet, Naisten Asusteet, Huivit & Neliö

Huivit, kääreet ja muut viimeistelyyn

OstaTrendi:llä on tyylikäs valikoima kääreitä ja huiveja, jotka korostavat asuasi ja juhlavaatteitasi! Lisää kauden uusia tyylejä sarongeista, tekoturkiskääreistä, hapsuhuiveista ja muista säännöllisesti päivitettävistä tuotteista. Löydä söpöimmät painetut satiinihuivit, jotka sopivat upeiden istuimien mukaan tai luot kauniita kampauksia. Häiden, juhlien ja erikoisempien tilaisuuksien lähestyessä muotoile upeat juhlamekkosi tyylikkäillä kääreillä. Tutustu tekoturkiskääreisiin mustissa, norsunluunsävyissä, mauveissa tai viininpunaisissa sävyissä piilotetuilla koukku- ja silmäsulkimilla. Älä missaa tätä klassista kotiinpaluuasustetta vaihtuvaan iltasään pysyäksesi trendissä ja lumoavana! Täydennä juhlaasuasi ylellisellä huivikääreellä, jossa on kimalteleva tekojalokivi rintakoru. OstaTrendi:n trendikkäät muotiasusteet eivät koskaan petä, kun luot uusia ja klassisia suosikkiasujasi. Löydä naisten huivit, jotka sopivat täydellisesti viileisiin iloihin. Muotoile ylisuurista äärettömyyteen huiveja trenssitakkeilla tai mototakkeilla saadaksesi lisätyyliä! Kääri itsesi tyylikkäästi kauden parhaiden kääreiden, huivien ja huivien valikoimaan.

Mitä eri tapoja muotoilla huivi?

Voit muotoilla huivin useilla eri tavoilla riippuen asusta, johon olet menossa! Muotoile asustesi kanssa pitkä huivi yhdistämällä väri samanvärisen hatun kanssa. Tämä voi lisätä väriä neutraalin sävyiseen asuun. Voit myös sovittaa huivin kenkisi väriin saadaksesi trendikkään ilmeen. Älä kuitenkaan sovita huivisi värejä koko asuusi, koska haluat sen täydentävän ulkoasuasi sen sijaan, että se hukuttaa tunnelmaa. Jos suunnittelet painettua huivia, kuten trendikästä ruudukkokuviota, pidä loput asustasi yksinkertaisina ja neutraalin sävyisinä, kuten mustan neulemekon, beigenvärisen neulepuseron tai valkoisen puseron kanssa. Pidä hauskaa leikkiä huivin sitomisen ja solmimisen kanssa luovilla tavoilla lisätäksesi ulkoasuisi jotain erityistä. Ylisuuret huivit näyttävät parhailta istuvampien asujen kanssa, kuten pitkäsiima-trench-takkien, bodycon-mekkojen tai istuvien neulottujen crop-toppien kanssa. Jos haluat enemmän rennon tunnelmaa, pue peittohuivin päälle lyhennetty neulepusero, korkeat mom-farkut ja paksut tennarit. Korostaaksesi treffiillan ilmettä vaihtamalla denim ruudulliseen minihameeseen tai keinonahkahameeseen täydentämään huivin pehmeää rakennetta. Jos haluat tyylikkään ilmeen illalliselle perheen kanssa, muotoile neulottu minimekko, jossa on ruudullinen huivi, keinonahkatakki ja reiteen ulottuvat saappaat. Jos huivissasi on hapsut, anna hapsun roikkua takkien ja puserojen kaulusten alla saadaksesi tyylikkään ilmeen.

Soveltuvatko huivit ja kääreet vain erityistilaisuuksiin?

Vaikka huiveja ja huiveja käytetään tyypillisesti erityistilaisuuksiin, niitä voidaan myös muotoilla rennon ja tyylikkäämmän ilmeen saamiseksi. Tekoturkiskääreet voivat kohentaa ulkonäköäsi välittömästi ja tehdä sinusta tyylikkään fashionistan. Voit kerrostaa tekoturkiskääreen koristeltujen bustier- ja korkeatasoisten mekkohousujen päälle ja varustaa asun korkokengillä treffiillan viettoon. Kääreet, joissa on virkatut hapsuyksityiskohdat, draped mallit ja läpikuultavat kankaat, ovat hyviä kerrostaa huiveiksi. Jos haluat pukea työvaatteitasi, kerrostele kevyt huivi olkapäiden ulkopuolisen puseron ja kaarevan lyijykynähameen päälle.