ajaxLoader

Miesten Muoti

Miesten takit, bleiserit, takit ja liivit

Khakit ovat meidän juttumme, mutta tiedämme silti, että jokainen hyvä khakihousupari tarvitsee yhtä hyviä (ja käytännöllisiä) tyylejä. Tutustu miesten takkivalikoimaamme – valmiina kerrostukseen, niputukseen ja näyttämään hyvältä koko ajan. Olemme olleet miestenvaatealalla jonkin aikaa ja olemme oppineet, että kyse on laadukkaista materiaaleista, käytännöllisistä yksityiskohdista ja terävistä kuvioista. #WB tarjoaa sinulle kaikki yrityksesi arki- ja juhlatarpeet.

Miesten takkimme on valmistettu monipuolisuuteen, mukavuuteen ja klassiseen tyyliin. Tarjoamamme joukossa bomber-takkisiluetti on terävän tyylinsä ansiosta jatkuvasti suosittu poikien valinta kaikkialla. Se iskee lantioon ja siinä on urheilullinen kaulus, joten se sopii sekä rentoon että tehostettuun tyyliin. Miesten bomber-takkejamme on klassisissa väreissä, mutta sekoitamme niitä myös joka kausi erilaisilla yksityiskohdilla, kuten tilkkukuviolla tai ainutlaatuisella uudella sävyllä.

Blazerit ovat aina välitön, tilaisuuksiin sopiva tyyli. Suunnitellessamme ja rakentaessamme miesten bleiserin pidämme mielessämme klassisen tyylin ja valitsemme monipuoliset sävyt, kuten navy ja charcoal, koska ne näyttävät aina hyvältä khakien ja chinojen kanssa. Joissakin miesten bleisereissämme on jopa joustavaa, mikä lisää hieman piilossa olevaa mukavuutta. Nämä on valmistettu pehmeämmästä, rennommasta kudotusta kankaasta, mutta niissä on silti perinteinen virtaviivainen siluetti ja käänteet, joten voit heittää ne t-paidan päälle ja luoda heti terävää tyyliä.

Miesten liivi on toinen pala, joka integroituu kokoonpanoosi. Vaikka tämä ei teknisesti ole miesten takki, se on välttämätön kerrostuksessa ja lisää ainutlaatuista tyyliä kauluspaidalle. Neuleliivin kerrostaminen napin päälle on heti klassinen yhdistelmä, joka vaatii vähän vaivaa. Se on myös mahdollisuus kokeilla eri printtien ja kuvioiden yhdistämistä visuaalisesti kiinnostavaksi kokonaisuudeksi. Suosittelemme kokeilemaan myös tikattua miesten liiviä. Kevyet ja lämpöä eristävät nämä ovat upeita, kun ne laitetaan neuleen tai Henley-paidan päälle.

Älä unohda miesten takkeja, ne ovat usein viimeinen asia, jonka puet päällesi ennen kuin lähdet ulos ovesta. Miesten takkimme kattavat useita tyylejä klassisista trench-tyyleistä välttämättömiin sadekuoreihin. Nämä kaikki on suunniteltu toiminnallisuutta ajatellen, ja ne tarjoavat kattavuuden tinkimättä tyylistä – mitä kaikki kaverit etsivät takista.

Riippumatta siitä, missä olet, sää tai tyyli, jonka haluat esitellä, voit aina luottaa miesten #WB-takkeihin, jotka näyttävät – ja tuntuvat – hyvältä elämän parhaina hetkinä.