ajaxLoader

Kengät, Naisten Kengät, Korkokengät

NAISTEN KORKOKORPEET - KOHOTTAVA TYYLI

Korosta jokaista lookia OstaTrendi:n naisten korkokengillä. Seksikkäistä ja hienostuneista strappy-korkokengistä klassisiin ja monipuolisiin pumppuihin ja tyylikkäisiin alustakorkokengoihin – selaa koko naisten korkokenkivalikoimaamme, joka sisältää:

Block Heels. Tutustu teräväkärkisten muuli-, tekomokkanahka- ja ruudullisten korkokenkien älykkääseen tyyliin. Naisten lohkokorkomuulimme yhdistävät haluamasi hienostuneen ulkonäön lohkokoron mukavuuteen ja vakauteen.

Klassiset pumput. Tutustu naisten korkokenkiemme klassiseen ja monipuoliseen tyyliin houndstooth-printeillä, vihreillä laskostuksilla, laserleikkauksella, keinomokkalla ja kohokuvioidulla keinonahkalla. Tyylikkäistä käärmeprinteistä klassisiin raidoihin – selaa kaikkia naisten pumppujamme tyyliin ja malleihin, jotka sopivat jokaiseen tunnelmaan.

Strappy-korkokengät. Astu tyyliin muodikkailla naisten korkeakorkoisilla kaksisävyisillä teräväkärkisillä ja korkeakorkoisilla leopardikuvioisilla saappaillamme.

Tehokkaat parit. Korosta ulkoasuasi seksikkäillä ja hienostuneilla nauhoitetuilla korkeakorkoisilla sandaaleillamme ja ohuilla hihnakorkoillamme. Yhdistä ne body-con wrap -mekon tai riimutyyliin saadaksesi ilmettä.

Rakenna vaatekaappisi tyylikkäillä niiteillä ja naisten korkokenkivalikoimallamme. OstaTrendi:ssä on kaikki välttämättömät vaatteet ja asusteet, joita tarvitset siirtyäksesi päivästä iltaan tyylikkäästi. Täydennä upea tyylisi millä tahansa muodikkailla asusteillamme, mukaan lukien uusimmat korut ja käsilaukut.